"Η αλλαγή είναι η επανάσταση της ζωής."

Γεράσιμος Κωνσταντίνου

"Good management is the art of making problems so interesting and their solutions so constructive"

Ραφαήλ Αγαθοκλέους

"Good management is the art of making problems so interesting and their solutions so constructive"

Harriet Houston

"Good management is the art of making problems so interesting and their solutions so constructive"

Shawn Lawson

"Good management is the art of making problems so interesting and their solutions so constructive"

" Το παιδάκι μας χειρουργήθηκε από τους κυρίους Αλέξανδρου και

Παναγόπουλο τον Ιούνιο του 2020, αφού είχε γεννηθεί με κρανιοσυνωστέωση, σκαφοκεφαλία συγκεκριμένα. Τα αποτελέσματα απερίγραπτα από την πρώτη μέρα που βγήκε από το χειρουργείο. Δίπλα μας από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε η γνωριμία, πάντα υπήρχε επικοινωνία οπότε το ζητούσαμε. Η ομάδα του Κρανιοπροσωπικού Κέντρου ανήκει στο "European Society of Craniofacial Surgeons" και εφαρμόζει την πιο αποτελεσματική, επεμβατική μέθοδο σήμερα στον κόσμο το "cranial vault remodeling" για τέτοια περιστατικά. Αυτό που έχω να πω από τη δική μας εμπειρία, είναι πως χωρίς καμία αμφιβολία είναι κορυφαίοι σ'αυτό που κάνουν και πάνω από όλα Άνθρωποι, δίπλα στους γονείς και στα παιδιά από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον, όλοι οι γονείς καλό θα ήταν να διαβάζουν για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα και ποια μέθοδος έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.


Π.Π , Κύπρος

Ευχαριστώ τους γιατρούς που με το έργο τους στη μικρή μας Νεφέλη όταν ήταν μόλις 10.5 μηνών μας γέμισαν με τόση χαρά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια αγχωτική εμπειρία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αλλά εμπιστευθήκαμε τους γιατρούς μας και πήγαν όλα καλά. Η Νεφέλη είχε τριγωνοκεφαλία σε αρκετά σοβαρή μορφή. Πλέον η Νεφέλη είναι 8 χρονών και ούτε καν φαίνεται πως πέρασε απο τέτοιο χειρουργείο και ούτε υπάρχει κάποια παρενέργεια. Είμαι ευγνώμων για μια ζωή απέναντι σε αυτούς τους γιατρούς και όσα ευχαριστώ και να πω, νιώθω πως δεν είναι αρκετά. ΠΑΝΤΑ είναι δίπλα μας όποτε και να τους χρειαστούμε ό,τι απορία και να έχουμε. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα απο καρδιάς. Απλά καταπληκτικοί στη δουλειά τους και πάνω απο όλα είναι άνθρωποι και μετά γιατροί.

Χ.Η , Κύπρος


Στον καλύτερο «Άνθρωπο - Γιατρό» του κόσμου, εύχομαι εκτός από υγεία, να έχει ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να συνεχίζει απερίσπαστα το έργο του. Αμέτρητα Ευχαριστώ για όλα!

Ι.Χ , Κύπρος

Σπουδαίοι άνθρωποι και εξαίρετοι επιστήμονες. Από την αρχή νιώσαμε σιγουριά για το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε το Θεό που βρέθηκαν στο πλευρό μας. Έδωσαν "ζωή" στο παιδί μας και ελπίδες για ένα μέλλον χωρίς προβλήματα υγείας. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και εύχομαι να είναι πάντοτε καλά για να συνεχίζουν το έργο τους. 

Ν.Η , Κύπρος

Αγαπητέ Δρα Αλεξάνδρου, Σας ευχαριστούμε που αλλάξατε τη ζωή της Luna, σας ευχαριστώ που επιτύχατε αυτό που θεωρούσαμε αδύνατο ... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα έχετε κάνει για εμάς. Eυχόμαστε η καλή τύχη και η καλή υγεία να συντροφεύουν για πάντα εσάς και την οικογένειά σας! Με αγάπη από τα βάθη της καρδιάς μας.

L.C , Κύπρος