Η Δρ Ζωή Νικολάου, Γναθοπροσωποχειρουργός του Κυπριακού Κέντρου Σχιστιών και Δυσμορφιών Προσώπου, MEDICLEFT, είναι υποψήφια στα βραβεία MADAME FIGARO ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στην κατηγορία Επιστήμονας Ακαδημαϊκός για το 2015.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία με την ΟΜΑΔΑ, έχει βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά με σχιστίες και άτομα με δυσμορφίες προσώπου να θεραπευτούν και να αλλάξει η ζωή τους για πάντα. Ο ιερός σκοπός της αφοσιωμένης ΟΜΑΔΑΣ MEDICLEFT είναι να βάλει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους. Η Δρ. Ζωή Νικολάου συμβάλει με επιτυχία στο να κατακτηθεί αυτός ο στόχος.

Σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Διεθνούς Ακαδημίας Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ICMFS και ιδρυτής και πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Τον Οκτώβριο του 2015 διοργάνωσε στην πόλη της Λεμεσού, το 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ICMFS 2015. Τo συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία κάνοντας έτσι την Κύπρο επιστημονικό πόλο έλξης κορυφαίων γιατρών, χειρουργών και επιστημόνων.

Όλη η ΟΜΑΔΑ του Κυπριακού Κέντρου Σχιστιών & Δυσμορφιών Προσώπου MEDICLEFT, συγχαίρει και στηρίζει ένθερμα την Δρ Ζωή Νικολάου.

Στηρίξτε με την ψήφο σας την Δρ Ζωή Νικολάου.

Μπορείτε να ψηφίσετε το αργότερο μέχρι τις 16/01/2016 με τους εξής τρόπους:

  • Τηλεφωνήστε στο ΤΗΛ 90031054
  • Στείλτε SMS στο 5588 τον κωδικό MF4/3
  • Διαδικτυακά στο: www.madamefigaroawards.com απαντώντας στην ερώτηση «Πόσα χρόνια γιορτάζει φέτος ο θεσµός των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς;» (Η σωστή απάντηση είναι 11)

zoe